Besparen met verduurzamen

Besparen met verduurzamen

Start met verduurzamen
Start direct met besparen
– Goed voor het klimaat
– Goed voor jou 

Laat ons ons jou uitleggen hoe jij optimaal kunt verduurzamen en besparen.

Direct besparen

Energie besparen is geld verdienen. Je maandlasten dalen direct. De investering in verduurzamen verdien je terug en met een slim verduurzamingsplan.

Start nu

Gun jezelf de voordelen van een duurzaam huis. Comfortabel en gezond wonen. Goed voor het klimaat, voor nu en in de toekomst. Duurzaam wonen, haalbaar en betaalbaar. Ook voor jou. Start vandaag en plan een vrijblijvend adviesgesprek. 

Wat doen we voor jou

1.   Maatwerk

Elk huis is anders en iedereen heeft eigen voorkeuren. Wij maken een persoonlijk plan op basis van jouw wensen de mogelijkheden van jouw woning.

2.   Alles in één

Het persoonlijk plan dat wij voor je maken is een totaalplan. Onze gediplomeerde adviseurs combineren isolatie, verwarming, zelf opwekken van elektriciteit, financiering en subsidie tot één samenhangende oplossing.

3. Plannen en uitvoeren

Binnen jou budget realiseren we de optimale verduurzaming en maximale besparing. Samen stellen we een helder stappenplan op zodat financieringsaanvraag, uitvoering werkzaamheden en subsidieaanvragen vlot verlopen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie?

GRATIS ADVIES GESPREK

vraag nu aan

Is het eerste gesprek gratis

Zeker. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan besparen met verduurzamen. In het eerste gesprek leggen we onze unieke werkwijze uit en maken we de eerste berekeningen voor je. Het eerste gesprek is voor onze rekening.

Heb ik eigen geld nodig

Inbreng van eigen geld kan, maar is zeker niet noodzakelijk. Wij houden rekening met jouw wensen en je financiële positie. Wij maken altijd een overzicht met mogelijkheden waarbij je ziet wat het effect is van het wel of niet inbrengen van eigen geld.

Regelen jullie alles

Het verduurzamingsplan, de offertes voor materialen en uit te voeren werkzaamheden, de financiering en de eventuele subsidieaanvraag verzorgen wij met onze samenwerkingspartners voor je. Op deze wijze begeleiden wij je van A tot Z.

Kan zelf de installateur kiezen

Zeker. Binnen ons totaalplan stellen we installateurs voor. Heb je zelf een voorkeur voor een installatiebedrijf dan is dat natuurlijk gewoon mogelijk.

Welke lening krijg ik bij jullie

Wij zorgen ervoor dat jij de best passende lening krijgt. Hierbij kijkt onze erkend financieel adviseur naar jouw wensen en de prijs en voorwaarden van leningen. We zetten voor jou altijd tenminste de volgende vormen overzichtelijk op een rij:
Duurzaamheidslening, Energiebespaarlening, (Groene / Duurzaamheid) Hypotheek, Persoonlijke Lening. Zo weet je zeker dat je de voor jou best passende en voordeligste regeling krijgt.

Hoeveel kost verduurzamen

De hoogte van jouw investering is afhankelijk van te nemen maatregelen. Verduurzamen is goed voor het klimaat. Daarnaast is het is onze mening dat verduurzamen direct voordeel voor jou moet opleveren. Een comfortabel huis, (lekker warm in de winter en koel in de zomer bijvoorbeeld) én een lagere energierekening. Verduurzamen levert jou op.

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

Verduurzamen in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Tilburg. Lenen voor verduurzamen. Subsidies energie besparende maatregelen. Zonnepanelen. Warmtepomp. Isolatieglas. Dubbel glas. Triple glas. Muurisolatie. Vloerisolatie. Makkelijk energie besparen. Wandisolatie. Dakisolatie. Gevelisolatie. Douche-wtw. Zonneboiler. Aardgasvrij wonen. Ventileren. Hybride warmtepomp. Biomassaketel. Koeling huis. Energiezuinig. Lage energierekening. Duurzaam opwekken. Huur. Lease. Koop. Verminderen gasverbruik. Grip op verbruik. Slim energie besparen. Besparen met verduurzamen.

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken