Investeer nu in energiezuiniger maken van je huis

Besparen met verduurzamen

Start met verduurzamen
Start direct met besparen
– Goed voor het klimaat
– Goed voor jou 

Laat ons ons jou uitleggen hoe jij optimaal kunt verduurzamen en besparen.

Investeer nu in energiezuiniger maken van je huis

De kosten van energie zijn hoog. Voor veel huishoudens maken de energielasten inmiddels een fors deel uit van de totale woonlasten. Om meerdere redenen is het verstandig om nu te investeren in het energiezuiniger maken van jouw huis.

Lasten beperken, comfort verhogen

De meeste woningen in Nederland kunnen energiezuiniger worden gemaakt. Dit heeft veel voordelen. De maandelijkse lasten van energie worden lager, het comfort van de woning wordt hoger en de bezuiniging op energie draagt bij aan het behalen van de klimaatdoelen.

Waardebehoud van de woning op termijn

Het energiezuiniger maken van je woning is ook belangrijk om de waarde van je huis op termijn te behouden. Kopers van een woning worden steeds kritischer op de mate waarin de woning energiezuinig is. Kopers gaan merken dat wanneer zij naar de bank gaan om te kijken of zij via een hypotheek geld kunnen lenen om de aankoop van een woning te financieren, banken kritisch gaan kijken of de woning wel voldoende energiezuinig is. Simpel samengevat: een energiezuinige woning is makkelijker te financieren dan een woning die dat niet is.

Goed uitzoeken: wijze financiering loont

Op diverse manieren kun jij als huiseigenaren profiteren van regeling om je woning energiezuiniger te maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidiedieregelingen. Ook fiscale regelingen maken het makkelijker om te besluiten je woning energiezuiniger te maken. Daarnaast maken geldverstrekkers het vaak mogelijk om een aanvullende lening of hypotheek af te sluiten om het energiezuiniger maken van de woning te financieren.

Allereerst zijn meerdere subsidies beschikbaar. Daarnaast bestaan regelingen van gemeenten, provincie en overheid die tegen aantrekkelijke voorwaarden en tegen lage kosten bereid zijn een gedeeltelijke financiering te verstrekken om de verduurzaming van jouw woning mogelijk te maken. Ook de banken die hypotheken verstrekken kennen diverse aantrekkelijke mogelijkheden om extra te kunnen lenen of te investeren in verduurzaming van woningen.

Hypotheek of persoonlijke lening

Het kan zijn dat je voor het energiezuinig maken van jouw woning geld moet lenen. Zo’n lening kan verstandig zijn, omdat je energielasten direct dalen en jij je investering terug verdient.
Een lening voor verduurzaming kan verkregen worden via gemeente, provincie, landelijke overheid, de bank die jouw een hypotheek heeft verstrekt of een andere geldvertrekker. Welke partij en welke financieringskeuze  voor jou het beste is, is een kwestie van rekenen.

GRATIS ADVIES GESPREK

vraag nu aan

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

Verduurzamen in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Tilburg. Lenen voor verduurzamen. Subsidies energie besparende maatregelen. Zonnepanelen. Warmtepomp. Isolatieglas. Dubbel glas. Triple glas. Muurisolatie. Vloerisolatie. Makkelijk energie besparen. Wandisolatie. Dakisolatie. Gevelisolatie. Douche-wtw. Zonneboiler. Aardgasvrij wonen. Ventileren. Hybride warmtepomp. Biomassaketel. Koeling huis. Energiezuinig. Lage energierekening. Duurzaam opwekken. Huur. Lease. Koop. Verminderen gasverbruik. Grip op verbruik. Slim energie besparen. Besparen met verduurzamen.

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken