Financieren energiebesparende maatregelen

Besparen met verduurzamen

Start met verduurzamen
Start direct met besparen
– Goed voor het klimaat
– Goed voor jou 

Laat ons ons jou uitleggen hoe jij optimaal kunt verduurzamen en besparen.

Financieren energiebesparende maatregelen

Iedereen heeft te maken met sterk gestegen kosten van energie voor de verwarming van de woning. Op dit moment worden woningbezitter geconfronteerd met veel hogere kosten. Alle reden om te kijken of maatregelen zijn te treffen om jouw woning energiezuiniger te maken. Wij helpen bij de financiering van het energiezuinig maken van jouw huis.

Terugverdientijd wordt korter

Door de hogere kosten van energie wordt het financieel steeds aantrekkelijker investeringen te doen die jouw woning energiezuiniger maken. Soms kan dat al door het treffen van eenvoudige en relatief goedkope maatregelen zoals tochtstrippen en isolatie. Grotere besparingen kun je doorgaans bereiken door maatregelen te nemen die eerst een financiële investering vragen zoals bijvoorbeeld isolerend glas, een warmtepomp of zonnepanelen.
Door de recente hogere kosten van energie verdien je de investering steeds sneller terug. Zodra je de investering hebt terugverdiend ga je dus echt financieel rendement maken. Dat rendement zal veel hoger zijn dan het rendement dat je bijvoorbeeld op jouw spaargeld ontvangt.

Veel opties om te financieren

Buiten financiële motieven om jouw woning te verduurzamen is verduurzaming ook belangrijk in het kader van het halen van de klimaatdoelen. Om dat mogelijk te maken is een veelheid van mogelijkheden ontstaan om de investeringen in verduurzaming te financieren en te subsidiëren.

Allereerst zijn meerdere subsidies beschikbaar. Daarnaast bestaan regelingen van gemeenten, provincie en overheid die tegen aantrekkelijke voorwaarden en tegen lage kosten bereid zijn een gedeeltelijke financiering te verstrekken om de verduurzaming van jouw woning mogelijk te maken. Ook de banken die hypotheken verstrekken kennen diverse aantrekkelijke mogelijkheden om extra te kunnen lenen of te investeren in verduurzaming van woningen.

Wij zetten het graag voor jou op een rijtje

Op dit moment bestaan meerdere manieren om geld te lenen voor het energiezuiniger maken van jouw woning. Over het algemeen is financieren een verstandige keuze omdat je meteen bespaart en in een relatief korte periode deze investering hebt terugverdiend. Wil je weten wat in jouw situatie mogelijk is en wat de beste optie is ? Neem dan contact met ons kantoor op. Wij zijn je graag van dienst.

GRATIS ADVIES GESPREK

vraag nu aan

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend financieel adviseur

onafhankelijk advies

Verduurzamen in Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Tilburg. Lenen voor verduurzamen. Subsidies energie besparende maatregelen. Zonnepanelen. Warmtepomp. Isolatieglas. Dubbel glas. Triple glas. Muurisolatie. Vloerisolatie. Makkelijk energie besparen. Wandisolatie. Dakisolatie. Gevelisolatie. Douche-wtw. Zonneboiler. Aardgasvrij wonen. Ventileren. Hybride warmtepomp. Biomassaketel. Koeling huis. Energiezuinig. Lage energierekening. Duurzaam opwekken. Huur. Lease. Koop. Verminderen gasverbruik. Grip op verbruik. Slim energie besparen. Besparen met verduurzamen.

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken