Eerste huis kopen

Je eerste huis én hypotheek!

Je gaat je eerste huis kopen. Leuk en een grote stap. Je komt voor veel vragen te staan.

Van Soest Advies beantwoordt al je vragen inzake je hypotheek én kan je begeleiden bij de aankoop van je huis. Van full-service hypotheekadvies tot hulp bij het online aanvragen. Van Soest advies helpt.

Speciaal voor starters

Onze Erkend Hypotheek Adviseur beantwoordt o.a. de volgende vragen:

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Tot welk bedrag kan ik een huis kopen?
  • Wat worden mijn maandlasten?
  • Waar moet op letten bij de koop van een huis?
  • Hoeveel eigen geld heb ik nodig en zijn er alternatieven?
  • Van welke regelingen kan ik gebruik maken?
  • Kom in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie?
  • Wat is mijn voordeel bij Van Soest Advies?

Van Soest Advies geeft duidelijkheid in jouw specifieke situatie en helpt verantwoorde keuzes te maken.

GRATIS ADVIES GESPREK

vraag nu aan

Robert van Soest

Als Erkend Hypotheek Adviseur help ik je bij financiering van je eerste huis. Ik beantwoord je hypotheekvragen, geef hypotheekadvies en zorg ervoor dat jij de beste hypotheek krijgt. Daarbij vergelijk ik alle geldverstrekkers op prijs en voorwaarden. Ook voor het aankopen van  je eerste woning  kun je gebruik maken van mijn ruime ervaring en specifieke kennis. Maak hiervoor gebruik van onze aankoopbegeleiding. Ik ben je vaste contactpersoon en begeleid je tijdens de gehele afhandeling. Plan gerust een kennismakingsgesprek of stel je vraag.

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

Samen een woning kopen

Samen een woning kopen. Een mooie en spannende tijd. Ons advies: Denk ook na over de financiële gevolgen op lange(re) termijn.

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken