Veilig thuis blijven wonen

veilig-thuis-blijven-wonen

Veilig thuis blijven wonen

U bent wat ouder en u heeft misschien zorg en ondersteuning nodig. U ontvangt dat liever zo lang mogelijk in uw eigen thuissituatie dan dat u naar een verpleeg- of verzorgingshuis verhuist.

Wat is thuis voor u?

Is dat uw eigen woning waar u jarenlang heeft gewoond, of kan dit ook een beschutte omgeving zijn waar zorg en sociale contacten dichtbij zijn en waar u zich ’thuis’ voelt?

Plaatsen in verzorgingshuizen zijn de afgelopen jaren snel verdwenen terwijl de vraag toeneemt.  Verschillende onderzoeken wijzen uit dat er in de nabije toekomst onvoldoende geschikte seniorenwoningen zullen zijn, waar ouderen (met beperkingen) kunnen blijven wonen. Langer veilig thuis blijven wonen vraagt om nieuwe initiatieven en nieuwe manieren om deze te financieren.

Mogelijkheden

Dat u graag “thuis” blijft wonen is logisch te noemen. Maar hoe regelt u dat? Waarvan betaalt u zorg en eventuele aanpassingen aan uw huis? Is uw eigen woning waar u jarenlang heeft gewoond geschikt om in te blijven wonen? Zijn aanpassingen aan uw huis mogelijk? Is het mogelijk te verhuizen naar een seniorenwoning? Vragen die een antwoord verdienen.

Door goed naar uw bestaande persoonlijke situatie te kijken en gebruik te maken van (gewijzigde) regelgeving is het vaak mogelijk uw wens om veilig “thuis” te wonen te vervullen. Als Erkend Financieel Adviseur helpen wij u graag uw (financiële) mogelijkheden in kaart te brengen en geven wij u praktische tips en ondersteuning.

GRATIS ADVIES GESPREK

vraag nu aan

Overwaarde hypotheek

Extra geld bovenop uw pensioen en nog meer redenen waarvoor u geld kunt opnemen zónder verhoging van maandlasten.

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken