Aangifte inkomstenbelasting

MAAK JIJ AL GEBRUIK VAN ONZE BELASTINGSERVICE?

Je aangifte inkomstenbelasting vakkundig verzorgd voor een vaste prijs van €99 per aangifte (particulier 2 fiscale partners).

Zo ben je ervan verzekerd dat je aangifte juist is ingevuld voor jouw persoonlijke situatie en voorkom je eventuele terugbetalingen.

 

Wil je gebruik maken van onze belastingservice? Bekijk dan onze checklist-ib zodat je weet welke informatie wij van je nodig hebben en geef je op.

 


Aandachtspunten voor de aangifte

Voor 1 maart staat de jaarlijkse belastingaangifte weer voor je klaar. Waar moet je op letten dit jaar en hoe krijg je belastinggeld terug? We hebben voor je op een rijtje gezet hoe jij daar het beste van kan profiteren.

Controleer de vooraf ingevulde aangifte! Elk jaar zet de Belastingdienst de aangifte voor je klaar. Het kan zijn dat niet alle bedragen kloppen of dat er bedragen missen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen belastingaangifte.
Is er dit jaar veel veranderd in je persoonlijke situatie? Heb je een woning gekocht of verkocht? Ben je gescheiden? Heb je je hypotheek overgesloten? Zorg ervoor dat je de aftrek van de hypotheekrente juist berekent en rekening houdt met een eventuele eigen woning reserve.
Er zijn ook jaarlijks een aantal veranderingen in de aangifte. Dat kan gevolgen hebben voor de belasting die je moet betalen of terugkrijgt.

 

BELASTING HULP

Krijg waar je recht op hebt

Scheiden belasting

Belastingzaken regelen. Niet het eerste waar je aan denkt, wel een belangrijk onderdeel van je scheiding.

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

gratis eerste gesprek

erkend hypotheek adviseur

onafhankelijk advies

Advies op maat

Stuur je bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op ENTER om te zoeken